Pantofii purtaţi de Sarah Jessica Parker, scoși la licitație

Actriţa va scoate la licitaţie pantofii pe care i-a purtat în serialul "Totul despre sex/ Sex and the City", banii obţinuţi urmând să fie donaţi unei şcoli din New York.
Vedeta în vârstă de 48 de ani şi-a donat perechile de pantofi din perioada când o interpreta pe jurnalista împătimită de modă Carrie Bradshaw, informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Fiecare pereche de pantofi va fi însoţită de câte un cartonaş pe care apare scris un text din partea actriţei Sarah Jessica Parker. "Să îi porţi cu plăcere şi cu prudenţă" - este unul din textele scrise de Sarah Jessica Parker, în timp ce pe un alt cartonaş actriţa îi urează noului proprietar al pantofilor: "Să îi porţi sănătos".

Astfel, pantofi Prada, Jonathan Kelsey şi Dolce Vita vor fi scoşi la licitaţie alături de sandalele-platformă de culoare roz purtate de Britney Spears în timpul turneului "Crazy", pantofii de baschet ai lui Shaquille O'Neal şi cizmele cu toc purtate de Madonna la gala "Super Bowl".

Licitaţia va începe pe 24 aprilie, preţul de pornire fiind de 100 de dolari pentru fiecare obiect licitat, relatează ziarul citat de Mediafax.

Licitaţia este sponsorizată de Gotta Have Rock and Roll, iar fondurile obţinute vor fi donate şcolii LaGuardia din New York, care are un profil muzical şi artistic.

Sarah Jessica Parker a declarat recent că a încetat să poarte tocuri înalte, după ce picioarele i-au fost afectate în urma purtării de pantofi de proastă calitate pentru producţia din 2011 "Oare cum o reuşi/ I Don't Know How She Does It".

Luna trecută, actriţa a declarat pentru site-ul net-a-porter.com: "Am purtat pantofi foarte frumoşi şi nu m-am plâns niciodată. Dar când am filmat pentru «Oare cum o reuşi», deşi am fost foarte atentă cu garderoba, nu puteam încălţa pantofi aşa cum eram obişnuită, pentru că personajul pe care îl interpretam, Kate Reddy, nu îşi putea permite să poarte pantofi scumpi, cel mult Nine West şi Aldo. Aşa că am folosit şi eu acei pantofi care nu aveau piele în interior şi am alunecat de câteva ori, răsucindu-mi glezna".


Foto: AFP/Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Aprilie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod