Pamela Anderson va concura la maratonul de la New York

Actriţa canadiană, una dintre vedetele serialului de televiziune "Baywatch", a anunţat că va concura la celebrul maraton de la New York, pe 3 noiembrie, pentru a-l ajuta pe actorul Sean Penn, un bun prieten al ei, să strângă 500.000 de dolari pentru o organizaţie de caritate.
"Voi alerga la maratonul de la New York din acest an cu scopul de a strânge bani pentru J/P Haitian Relief Organisation", a declarat starleta în vârstă de 46 de ani într-un mesaj postat pe Twitter, duminică, informează site-ul femalefirst.co.uk, citat de Mediafax.

"Am fost în Haiti la puţin timp după acel seism pentru a-i ajuta pe fermierii locali şi pe distribuitorii de alimente din taberele de sinistraţi. Am vizitat fundaţia J/P HRO atunci când aceasta abia se înfiinţase.
Le-am dus bere rece, pe străzile acoperite de moloz, voluntarilor care lucrau zile întregi înconjuraţi de praf şi de morţi. Îl cunosc pe Sean Penn de multă vreme. Îl iubesc nespus. Cred că mulţi oameni strălucesc în Haiti. Fac acest pas. Acţionează. Iau decizia de a-i ajuta pe oameni. Cum ar fi dacă am fi avut cu toţii acest curaj? În sinea mea, cred că îl avem cu toţii. Te simţi bine când ajuţi. Şi, în plus, asta ne vindecă pe noi înşine",
a adăugat Pamela Anderson.

"Când petreci un anumit timp în Haiti, ajungi să te îndrăgosteşti de Haiti.
De magia acestei ţări. De oamenii ei. De smerenia lor. De mândria lor. De muzicieni, atleţi şi artişti. Ţi se rupe sufletul când observi nivelul de sărăcie al oamenilor dintr-o ţară care ar trebui să fie foarte bogată"
, a mai spus aceasta.

Fundaţia de caritate înfiinţată de actorul american Sean Penn salvează vieţi şi implementează programe de dezvoltare durabilă în Haiti, o ţară care continuă să sufere de pe urma unui seism devastator produs în 2010.

Printre celelalte vedete care intenţionează să concureze la maratonul de la New York în beneficiul acestei fundaţii de caritate se numără top-modelul Christy Turlington şi Bill Rancic, un star al reality-show-urilor americane, notează Mediafax


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod