Ozzy Osbourne şi soţia sa s-au împăcat

Rockerul şi soţia lui, Sharon, s-au împăcat şi au renunţat la divorţ, dovedind astfel că sunt unul dintre cele mai solide cupluri din lumea muzicală.
Presa internaţională a relatat în luna aprilie că rockerul Ozzy Osbourne şi soţia lui, Sharon, ar putea divorţa după mai bine de 30 de anii de căsătorie.

Sharon a decis însă să îi mai dea o şansă soţului său şi l-a lăsat să revină în reşedinţa cuplului, relatează tabloidul britanic The Sun, citat de agenţia Mediafax.

Rockerul a revenit deja în domiciliul familiei Osbourne, în timp ce Sharon a fost fotografiată în timp ce purta din nou un inel de logodnă.

Sharon şi Ozzy s-au întâlnit pe când aceasta avea doar 18 ani, devenind, la scurt timp, managerul nonconformistului rocker.
Cei doi s-au căsătorit în 1982 şi au trei copii.

Sharon Osbourne, în vârstă de 60 de ani, a devenit celebră cu ajutorul reality-show-ului "The Osbournes" şi a făcut apoi parte din juriile emisiunilor de televiziune "The X Factor" şi "America's Got Talent".

Sharon a părăsit "America's Got Talent", o emisiune produsă de Simon Cowell, în septembrie, după o dispută cu directorii televiziunii NBC, însă, potrivit unor surse, acesta este în tratative pentru a se întoarce la "The X Factor".

În prezent, Sharon Osbourne este una dintre prezentatoarele emisiunii de televiziune americane "The Talk", notează Mediafax.

Ozzy Osbourne, fost membru al trupei Black Sabbath, de unde a fost concediat în 1979, are şase copii - cinci biologici şi unul adoptat.
Rockerul britanic a fost căsătorit cu Thelma Riley şi l-a adoptat pe fiul acesteia, Elliot Kingsley. Împreună, cei doi au şi doi copii biologici: Jessica Starshine, născută în 1972, şi Louis John, născut în 1975.

Muzicianul s-a căsătorit apoi cu Sharon Arden, cu care are trei copii: Aimee, născută pe 2 septembrie 1983, Kelly Osbourne, născută pe 27 octombrie 1984, şi Jack Osbourne, născut pe 8 noiembrie 1985. Acesta a fost diagnosticat, în urmă cu un an, cu scleroză multiplă.

Familia Osbourne l-a crescut şi pe Robert Marcato, după ce mama acestuia a murit, însă nu l-a adoptat niciodată cu forme legale.


Foto: AFP/Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Mai 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod