Oprah Winfrey a dat in judecata peste 50 de companii

de Georgiana Dorobanțu, 21 August 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Oprah Winfrey a dat in judecata peste 50 de companii

Oprah Winfrey si Dr. Mehmet Oz au dat in judecata peste 50 de companii, spunand ca acestea le-au folosit numele si imaginea pentru a vinde produse cosmetice si suplimente pentru slabit fara a le cere permisiunea, informeaza Associated Press.

Oprah si doctorul Oz, care este invitat frecvent in emisiunea vedetei de televiziune, au declarat ca publicul este inselat si convins ca ei promoveaza produse de slabit miraculoase.

Cei doi sustin ca in urma unei emisiuni difuzate anul trecut, in care medicul a declarat ca un anumit fruct exotic ajuta la slabit, au aparut pe internet numeroase reclame in care atat medicul cat si Oprah erau asociati cu numele unor produse de slabit obtinute pe baza acestor fructe.

Printre alte produse la a caror promovare s-a folosit imaginea starului de televiziune fara permisiunea sa se numara si creme antirid, cosmetice si produse  pentru albirea dintilor.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod