Olivia Wilde şi Jason Sudeikis s-au logodit

de Daniel Dumitrescu, 14 Ianuarie 2013

Relaţia celor doi actori a început la sfârşitul lui 2011, iar recent s-au mutat împreună, informează revista People.
Actriţa, star al serialului de televiziune "Dr. House", şi actorul Jason Sudeikis s-au logodit "imediat după sărbătorile de iarnă".

"Sunt atât de emoţionaţi şi foarte foarte fericiţi", a declarat o sursă pentru publicaţia americană.

Sudeikis, starul emisiunii de televiziune "Saturday Night Live", a cerut-o în căsătorie pe Olivia "la scurt timp după sărbătorile de iarnă", potrivit aceleiaşi surse.

Aceasta va fi a doua căsătorie pentru ambii actori, notează agenţia Mediafax.

Olivia Wilde, în vârstă de 28 de ani, a mai fost căsătorită cu producătorul de film Tao Ruspoli - fiul prinţului italian Dado Ruspoli -, între anii 2003 şi 2011, iar Jason Sudeikis, în vârstă de 37 de ani, a fost căsătorit între 2004 şi 2010 cu Kay Cannon, scenarista seriei pentru televiziune "30 Rock".

În afara rolurilor din serialul "Dr.
House" şi din SF-ul "Tron: Moştenirea/ Tron: Legacy", Olivia Wilde a putut fi văzută recent pe marile ecrane în thrillerul SF "Cowboys & Extratereştri/ Cowboys & Aliens" şi în drama "3 zile de coşmar/ The Next Three Days".

Jason Sudeikis a mai putut fi văzut în filme precum "Campania/ The Campaign" (2012), "A Good Old Fashioned Orgy" (2011), "Concediu de la căsnicie/ Hall Pass" (2011), "Şefi de coşmar/ Horrible Bosses" (2011) etc.


Foto: AFP/Mediafax

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod