Olivia Wilde a născut un băieţel

Actriţa logodită cu actorul Jason Sudeikis a născut miercuri un băieţel, care a primit numele de Otis Alexander Sudeikis.

În vârstă de 30 de ani, Olivia Wilde a anunţat vestea la scurt timp după naşterea băieţelului, pe reţeaua de microblogging Twitter. "Doamnelor şi domnilor, Otis Alexander Sudeikis a părăsit clădirea (eu sunt clădirea)", a scris Wilde, publicând în acelaşi timp o fotografie alb-negru în care apare ţinându-şi băieţelul la piept, relatează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.



Olivia Wilde este logodită cu actorul Jason Sudeikis, star al emisiunii de televiziune "Saturday Night Live" şi distribuit recent în pelicula "Noi suntem familia Miller/ We're the Millers".

Cei doi s-au cunoscut în 2011, pe platoul de filmare al emisiunii "Saturday Night Live", şi s-au logodit în ianuarie 2013.



Ambii actori au mai trecut prin experienţa căsătoriei - Jason Sudeikis cu scenarista de televiziune şi producătoarea Kay Cannon, de care a divorţat în 2010, şi Olivia Wilde cu producătorul Tao Raspoli, fiul prinţului italian Dado Ruspoli, de care a divorţat în 2011 -, dar nu au avut copii din aceste relaţii, notează Mediafax.

În afara rolurilor din serialul "Dr. House" şi din filmul SF "Tron: Moştenirea/ Tron: Legacy", Olivia Wilde a putut fi văzută recent pe marile ecrane în thrillerul SF "Cowboys & Extratereştri/ Cowboys & Aliens", în drama "3 zile de coşmar/ The Next Three Days" şi în "Rush: Rivalitate şi adrenalină".

Jason Sudeikis a mai putut fi văzut în filme precum "Campania/ The Campaign" (2012), "A Good Old Fashioned Orgy" (2011), "Concediu de la căsnicie/ Hall Pass" (2011) şi "Şefi de coşmar/ Horrible Bosses" (2011).



Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod