Obama a avut ca dădacă un transsexual!

O fostă dădacă a preşedintelui american, un transsexual al cărui nume real este Trudi, şi care a îndurat o viaţă de abuzuri şi bătăi, trăieşte cu teamă în Indonezia.

O fostă dădacă a preşedintelui american, un transsexual al cărui nume real este Trudi, şi care a îndurat o viaţă de abuzuri şi bătăi, trăieşte cu teamă în Indonezia.

Evie, care s-a născut bărbat, dar crede că de fapt este femeie, a descris cum nişte soldaţi i-au ras părul şi i-au stins ţigări pe cap şi pe mâini. Şi-a schimbat comportamentul în urmă cu aproximativ 20 de ani, după ce a găsit cadavrul unui transsexual, o prietenă a sa, plutind într-un canal de scurgere, relatează cotidianul britanic The Guardian, citat de agenţia Mediafax.

"Ştiam, în sufletul meu, că eram femeie, dar nu am vrut să mor aşa. Astfel, am decis să accept acest lucru. Trăiesc ca bărbat de atunci", a declarat Evie.

Atitudinea indonezienilor faţă de transsexuali este complexă, activişti în domeniul drepturilor omului apreciind că şapte din cele 240 de milioane de locuitori sunt în această situaţie.

Unii dintre vecinii familiei Obama din cartierul Menteng au confirmat că Trudi a lucrat ca dădacă a lui "Barry" Obama timp de doi ani, având grijă totodată de sora sa mai mică Maya.
Contactată în acest sens, Casa Albă nu a făcut niciun comentariu, relatează agenţia Mediafax.

În copilărie, Evie a fost bătut de tatăl său, care nu suporta ideea să aibă un asemenea fiu. În urma unui tratament discriminatoriu, a părăsit şcoala şi a hotărât să înveţe să gătească. Astfel, în adolescenţă a ajuns să lucreze pentru o serie de oficiali de rang înalt. În 1969 a întâlnit-o pe Ann Dunham, mama lui Barack Obama, care se mutase în ţară de doi ani, după ce s-a căsătorit cu al doilea soţ, indonezianul Lolo Soetoro, potrivit publicaţiei.
În prezent, Evie trăieşte într-o "colibă de dimensiunea unui dulap", spălând rufe pentru a face rost de mâncare.


Evie a declarat că a aflat din presa locală că băiatul de care a avut grijă a ajuns preşedintele Statelor Unite şi şi-a exprimat speranţa că acesta va utiliza puterea pe care o are pentru oameni ca ea. Obama a nominalizat-o în 2010 pe Amanda Simpson în funcţia de consultant în cadrul Departamentului pentru Comerţ, primul transsexual care face parte din administraţia americană.

Foto: The Guardian

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Martie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod