Justin Bieber nu şi-a luat casă

Cântăreţul nu a făcut o ofertă pentru luxoasa reşedinţă din Los Angeles a lui Ashton Kutcher.

Cântăreţul nu a făcut o ofertă pentru luxoasa reşedinţă din Los Angeles a lui Ashton Kutcher.

Justin Bieber încă nu s-a decis. Vrea să cumpere o casă pe gustul său, dar în niciun caz nu a făcut o ofertă de 10 milioane de dolari pentru proprietatea luxoasă pe care Ashton Kutcher a închiriat-o.
Site-ul Zillow.com şi cotidianul britanic Daily Mail au anunţat recent că Justin a cumpărat vila lui Ashton, dar tabloidul online american TMZ a dezminţit această informaţie.

Justin a vizitat proprietatea lui Ashton şi a văzut încă două case în localitatea Calabasas, o suburbie din Los Angeles, dar nu a făcut nicio ofertă, informează TMZ.

Potrivit unei surse din anturajul cântăreţului canadian, casa lui Ashton nu este pe primul loc în topul preferinţelor sale. Justin a mai văzut trei case în Calabasas, dar e foarte nehotărât şi nu a luat nicio decizie.

Tabloidul a mai aflat că Justin ia în considerare şi varianta de a cumpăra casa în care acum stă cu chirie. Cum el pleacă într-un turneu în curând, e posibil ca decizia de a cumpăra o nouă locuinţă să se concretizeze mai târziu.

TMZa anunţat săptămâna trecută că Justin Bieber vrea să cumpere două case, fiecare în valoare de 10 milioane de dolari, în Calabasas, una pentru el şi una pentru mama sa.

 

Foto: TMZ

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Martie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod