Oana Zăvoranu, dusă de urgență la spital

Vedeta a fost internată la Spitalul Floreasca, joi dimineaţă, după ce un apel la 112 a fost făcut de la locuinţa sa. La venirea ambulanţei, ea era inconştientă.

Vedeta a fost internată la Spitalul Floreasca, joi dimineaţă, după ce un apel la 112 a fost făcut de la locuinţa sa. La venirea ambulanţei, ea era inconştientă.

Oana Zăvoranu şi-a pierdut cunoştinţa în locuinţa sa, în cursul dimineții.

Surse din anturajul vedetei au declarat pentru Realitatea.net că problema Oanei Zăvoranu se datorează, din nou, excesului de pastile de dormit. Mama vedetei a negat însă această variantă. "A fost vorba despre o cădere de calciu", a subliniat Mărioara Zăvoranu.

"O ţin câteva ore în spital să-i facă nişte calciu şi vitamine. E foarte slăbită. Nu a fost vorba despre nicio sinucidere. Ea nu este atât de puternică precum sunt eu", a spus Marioara Zăvoranu, potrivit RTV. 

În decembrie 2012, Oana Zăvoranu a ajuns de urgenţă la spital, după ce ar fi încercat să se sinucidă luând mai multe somnifere. Înainte de acest lucru, vedeta postase un mesaj misterios pe Facebook, în care explica că nu este "în apele sale" şi că suferă din pricina unei cumplite dureri de cap.

Ea a fost în comă timp de mai multe ori şi a fost resuscitată acasă de mai multe ori, notează reaitatea.net.

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Aprilie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Simona pe 7 Mai 2013, 23:55
    Don't do it!

    "An ocean of silence Is drowning your heart What never should be Will remain in the dark" - Scorpions

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod