Oana Zăvoranu a vândut casa mamei sale pentru 250.000 de euro

Vedeta susţine că a vândut deja vila mamei sale, pentru un sfert de milion de euro


Gestul ei de a da de pomană este însă criticat de preoţi, notează ziarul Ring. Aceştia spun că Oana ar fi trebuit să dea doar lucruri sfinţite, iar faptul că nu a trecut pe la biserică şi nici nu a chemat un preot acasă nu e de bun augur, spun ei.

În aceste condiţii, cei care au primit câte ceva din lucrurile Marioarei sunt sfătuiţi să le dea cu apă sfinţită şi să spună o rugăciune. În caz contrar, pomana nu va fi primită, scrie publicaţia citată.

"Când dai haine sau alte obiecte care i-au aparţinut unei persoane decedate e bine să chemi un preot, să se facă o binecuvântare şi să alegi persoana care le va primi, dar nu în urma unor teste, ci să laşi sufletul să aleagă, să i se potrivească măsura hainelor şi să fie sfinţite.

Recomand persoanelor care le-au primit să le stropească cu agheasmă şi să zică «Tatăl nostru», să fie pentru sufletul Marioarei Zăvoranu. Doar aşa vor fi primite. Apoi, dacă Oana continuă să îşi acuze mama trecută la cele veşnice, cineva trebuie să o avertizeze că e un păcat de neiertat să îţi batjocoreşti părinţii", a declarat un preot pentru ziarul Ring.


Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod