Oana Zăvoranu a vândut casa mamei sale pentru 250.000 de euro

După ce a donat o parte din bunurile Mărioarei Zăvoranu, vedeta a anunţat că a renunţat la vila de la Afumaţi. Preoţii o critică pentru că a dat de pomană lucruri nesfinţite.

La scurtă vreme după ce Mărioara Zăvoranu a încetat din viaţă, Oana Zăvoranu a spus răspicat că nu-şi doreşte să stea în vila pe care mama ei o deţinea în comuna ilfoveană Afumaţi şi că va vinde imobilul.

Miercuri, după ce a dat de pomană câteva dintre lucrurile pe care mama ei le avea în vila din Afumaţi, Oana a anunţat la emisiunea "Acces Direct", de la Antena 1, că a vândut casa. "Este ultima oară când deschid porţile acestei case. Este un înger şi un demon în Oana Zăvoranu.

Nu mă voi opri aici cu faptele bune. Casa este deja vândută la 250.000 de euro fără nimic în ea", a spus vedeta.

"Tot timpul cumpăra haine, genţi, mobilă şi de toate. Sunt sute. Totul este de cea mai bună calitate. Ei i-au plăcut lucrurile mai excentrice, paietate, culoarea turcoaz. Nu mor de foame ca să le vând, le donez"
, a spus ea despre lucrurile pe care le-a donat. "Lucrurile pe care le-am dat ajung cam la 100.000 de euro! Atât estimez eu", a adăugat ea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod