Oana Turcu a plâns când a văzut ce a păţit Laurette: "Vreau să o ajut"

Soţia lui Cristi Brancu vrea să o ajute pe mulatră să-şi vindece rănile de pe corp.
Oana Turcu deţine o linie internaţională de cosmetice profesionale şi vrea să-i ofere mulatrei un tratament care să o ajute să scape de arsurile de pe abdomen, relatează "Click!".

În 4 decembrie, Laurette a ajuns la spital cu arsuri de gradul I pe abdomen, în urma unui tratament cosmetic.

"Am urmărit cu oroare ce i s-a petrecut lui Laurette. Şi am lăcrimat de durerea ei! Ştiu ce înseamnă să îţi doreşti să revii foarte rapid în lumina reflectoarelor, condiţionată de ceea ce se întâmplă în viaţa ta! Laurette, însă, s-a grăbit. A crezut în tratamente radicale, ultrarapide şi mai ales invazive. Iată riscurile! Poţi rămâne cu semne oribile, unele pe viaţă! Dragele mele, nu riscaţi pentru nimic în lume!", a scris Oana Turcu pe blogul ei.

"O ştiu pe Laurette de mică, încă de pe vremea când nu devenise vedetă de tabloid! O ştiu ca un copil bun. Vreau să o ajut, ca să rezolve rapid semnele cumplite ale tratamentului, dar şi pentru alungarea vergeturilor şi scăderea rapidă în kilograme. E nevoie de şedinţe serioase de masaj. Laurette, te aştept la mine să rezolvăm problemele!", a mai scris Oana pe blogul său.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maria pe 15 Ian 2012, 02:55
    ooow

    da si eu nu mai pot de induiosare cand vad ca incepe sa planga din asta dar nu o misca cu nimic daca vede un copil mort de foame pe strada

    2
    0

  • mamidestefan pe 13 Ian 2012, 19:49
    aha

    ce sa-ti spun de parca e singura,la munca nu la tratamente pentru a se afisa la tv

    0
    0

  • mira86 pe 13 Ian 2012, 17:08
    Yeah right

    O pitzipoanca plange de grija alteia.

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod