Heather Locklear, internată de urgenţă în spital

Actriţa americană celebră pentru rolul din serialul "Melrose Place", a fost internată joi într-o clinică din Los Angeles californian
Actriţa americană celebră pentru rolul din serialul "Melrose Place", a fost internată joi într-o clinică din Los Angeles californian

Purtătorul de cuvânt al şerifului din Ventura County a declarat că serviciile de urgenţă au primit un apel telefonic din reşedinţa actriţei Heather Locklear şi au constatat că "aceasta avea nevoie să fie transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale ulterioare".

Agentul de presă al actriţei nu a făcut deocamdată nicio declaraţie oficială, însă site-urile TMZ.com şi RadarOnline.com, specializate în postarea de informaţii despre celebrităţi, au publicat deja articole în care se afirmă faptul că actriţa Heather Locklear a "amestecat alcoolul cu medicamentele prescrise", relatează agenţia Mediafax.

Heather Locklear a suferit în trecut de depresie şi s-a internat în 2008 într-o clinică specializată în tratarea dependenţei de alcool.

Heather Locklear, în vârstă de 50 de ani, a fost căsătorită cu rockerul Tommy Lee între anii 1986 şi 1993 şi cu chitaristul Richie Sambora între anii 1994 şi 2006.
În 2007, a început o relaţie cu Jack Wagner, colegul ei din distribuţia serialului "Melrose Place", cu care s-a logodit în august 2011, dar cei doi s-au despărţit în noiembrie 2011.

Heather Locklear a devenit celebră după ce a jucat în serialul "Dinasty", în anii '80, după care, în anii '90, s-a remarcat în "Melrose Place".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod