Oana si Alexandra de la Megastar vor colabora cu Marius Nedelcu

Facebook Twitter Comenteaza
Oana si Alexandra de la Megastar vor colabora cu Marius Nedelcu

Finalistele Megastar Oana Puscatu si Alexandra Craescu vor colabora ca backing vocals cu Marius Nedelcu, fost component al trupei Akcent.

"Ne-am intalnit din intamplare cu Marius, iar el se gandea la acest proiect, pentru care avea nevoie de doua fete. A fost foarte dragut, ne-a propus o colaborare si am fost incantata, asa ca am acceptat. Imi pare bine ca sunt implicata in acest proiect impreuna cu Alexandra, pentru ca noi doua ne intelegem foarte bine. Este prietena mea si, in plus, ma simt un pic ca si cum as fi inca la Megastar...
Mai lipsesc ceilalti 10 concurenti, coordonatorii, casa Megastar, echipa de la Prima TV, Crina, Silvia, dansatorii, scena, serile de sambata, si totul va fi exact ca inainte." povesteste amuzata Oana.

"Proiectul cu Marius este in desfasurare! Ne-am intalnit de cateva ori si am discutat unele lucruri legate de derularea activitatii noastre, de ceea ce vom face in aceasta vara. Lansarea CD-ului va reprezenta totodata si inceperea activitatii noastre propriu-zise, a mea si a Oanei, alaturi de el.
Sunt convinsa ca va fi o colaborare frumoasa si toti vom avea succes" a declarat Alexandra.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod