Suie Paparude - o trupa cu "Zambetul pe buze"

Facebook Twitter Comenteaza
Suie Paparude - o trupa cu

Dupa hituri ca "Ajutor", "Atac la persoana", "Scandal", "Pentru inimi", "Armada Verbala", "Watch Out!" sau "A fost odata...", cei de la Suie Paparude lanseaza cel de-al doilea extras pe single, numit "Cu zambetul pe buze", de pe cel mai recent album al lor, "A fost odata...".

"Nu am renuntat la muzica eletronica, desi "Cu zambetul pe buze" este o piesa putin mai rock decat celelalte", a spus Michi (Suie Paparude).

Videoclipul a fost filmat intr-un restaurant cu iz comunist ("mai ceausist", dupa cum spun membrii trupei) din Bucuresti, unde, de obicei, se canta alt gen de muzica.
Clientii obisnuiti ai localului provin din diverse categorii sociale. Desi sunt obisnuiti cu muzica populara si sunt surprinsi de genul abordat de "orchestra" aflata pe scena, oamenii se intrec in a dansa. Totul s-a derulat fara incidente, asa incat, cateva ore bune pentru filmarea acestui videoclip au fost suficiente.

Pentru clip, membrii trupei au abordat o tinuta total diferita de cea cu care si-au obisnuit deja fanii: ei poarta frac si papion.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod