Oana Roman, despre al doilea copil: „Am vorbit cu Marius despre adopție“

La aproape doi ani de când a devenit mamă, vedeta îşi doreşte încă un copil. Cum însă problemele cu care s-a confruntat după naştere încă nu-i dau pace, ea ia în calcul şi varianta unei adopţii.
Întrebată dacă se gândeşte la un al doilea copil, Oana Roman a dezvăluit că, după ce se va recupera total va lua în calcul acest aspect. "Ne dorim încă un copil, dar nu trebuie să îmi pun din nou viața în pericol. Nu voi face acest pas decât în momentul în care domnul doctor îmi va spune dacă pot sau nu să mai fac copii. Am totală încredere în el, trebuie să eliminăm orice risc", a spus ea la Antena Stars.

"Dacă se va putea, se va putea. Dacă nu, există copii abandonaţi pe lumea asta, şi de ce nu? Am vorbit cu Marius despre adopţie şi vom vedea ce vom face.
Nu știu acum. Nu-mi este uşor să mă gândesc că intru din nou în sala de operaţie"
, a adăugat vedeta.

Deocamdată, Oana Roman se gândeşte la problemele medicale pe care încă le mai are după naşterea cu complicaţii. În curând, ea va suporta o altă operaţie. "Este o intervenție de reconstrucție, o abdominoplastie de reconstrucție pentru a avea o activitate normală. Am încă dureri în anumite momente, nu mă pot ridica din pat oricum, nu mă pot apleca, nu pot ridica.
Și trebuie să rezolv această problemă”
, a explicat ea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod