Robbie Williams vrea să revină în grupul Take That

Cântăreţul a iniţiat o serie de "discuţii secrete" cu foştii lui colegi din grupul Take That cu scopul de a reveni în această formaţie în 2016, cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la înfiinţarea trupei, afirmă un tabloid britanic, citat de site-ul contactmusic.com.

Robbie Williams nu a participat la înregistrările pentru cel mai recent album al trupei Take That, nici la turneul de promovare a acelui album discografic, datorită naşterii fiului său, Charlton, anul trecut, însă speră să participe la următoarea reunire a grupului, a declarat o sursă pentru tabloidul The Sun.

Robbie Williams a părăsit pentru prima dată grupul britanic în 1995, din cauza unor neînţelegeri cu colegii săi de trupă, lansându-şi ulterior o carieră solo de succes.

A revenit în componenţa grupului Take That pentru albumul "Progress" din 2010 şi a participat la turneul european de promovare a discului în 2011, după care a părăsit din nou formaţia. De acea dată, starul britanic s-a despărţit în termeni buni de colegii săi de trupă.

Potrivit The Sun, la aproape cinci ani după acea despărţire, Robbie Williams a iniţiat o serie de "discuţii secrete" pentru a se reveni în grupul Take That.

"Prima întoarcere a lui Robbie în grupul Take That nu se dorea a fi un proiect singular.
El este mândru de realizările grupului şi vrea în continuare să facă parte din el. Iubeşte turneele mari şi să se afle în studiouri alături de colegii săi. Revenirea sa ar însemna foarte mult pentru evenimentele care vor marca a 25-a aniversare a formaţiei"
, a declarat o sursă citată de The Sun.

În luna iunie, Robbie Williams a asistat la un concert susţinut de foştii lui colegi din Take That la sala O2 Arena din Londra şi a publicat pe Twitter o fotografie în care apare alături de Gary Barlow, Mark Owen şi Howard Donald.
Fotografia a fost însoţită de textul următor: "Tocmai am fost să văd cel mai tare concert al anului de la O2 Arena. Îi iubesc pe băieţii mei. Mândrie, nostalgie, divertisment, fericire. Primiţi-mă înapoi!".

Un alt membru al trupei Take That, Jason Orange, a părăsit grupul în septembrie 2014, iar revenirea sa în formaţie, cu ocazia celei de-a 25-a aniversări a grupului, pare puţin probabilă.

"Nu doreşte să revină şi este fericit să se ocupe de propriile sale proiecte", a declarat o altă sursă, citată de The Sun.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod