Oana Roman, cu fetița la Urgențe: Vedeta s-a supărat că n-a venit Salvarea

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Ianuarie 2015
Vedeta a intrat în panică joi noapte, când fiica ei, Isabela, a făcut febră peste 39 grade.
Oana Roman care a stat de veghe lângă fetița ei de 11 luni, care s-a îmbolnăvit. Micuța a făcut febră, iar spre dimineață temperatura ei a trecut de 39 grade.

Vedeta e revoltată că deși a sunat de mai multe ori la Serviciul de Ambulanță, a trebuit să meargă ea cu copilul la spital: "Am chemat Salvarea la 4.30 dimineața, dar degeaba. Am sunat de trei ori ca să vină mai repede, până când mi-am luat copilul în brațe și am fugit la spital. Le-au trebuit 45 de minute celor de la Salvare ca să ajungă la noi acasă.
Eu eram deja aproape de spital: puteam să murim în casă în atâta timp de intervenție! Mi se pare inadmisibil"
, a declarat Oana pentru Libertatea.

Starea de sănătate a fetiței s-a stabilizat după intervenția medicilor de la camera de gardă a spitalului Grigore Alexandrescu, iar după câteva ore cele două s-au întors acasă. "Analizele au ieșit bine. Probabil că a fost din cauza dinților. Acum s-a liniștit, dar îi dau medicamente și o supraveghez cu atenție", a explicat Oana Roman pentru ziarul citat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod