Nunta anului: Când s-ar putea căsători Brad Pitt şi Angelina Jolie

Primarul satului francez Correns, în vecinătatea căruia Brad Pitt şi Angelina Jolie deţin un castel medieval, a anunţat data probabilă a căsătoriei celor doi actori.

Primarul satului francez Correns, în vecinătatea căruia Brad Pitt şi Angelina Jolie deţin un castel medieval, a anunţat data probabilă a căsătoriei celor doi actori.

Actorii Brad Pitt şi Angelina Jolie se vor căsători probabil weekend-ul viitor la reşedinţa lor din sudul Franţei, a spus primarul satului francez Correns, în vecinătatea căruia celebrul cuplu american deţine un castel medieval.

Afirmaţia primarului francez a fost făcută după apariţia în ultimele zile a multor speculaţii în presa internaţională, potrivit cărora Jolie şi Pitt urmau să se căsătorească weekend-ul acesta, sâmbătă, în cadrul unei ceremonii secrete, pe proprietatea lor Chateau Miraval de lângă Correns, informează site-ul express.co.uk, citat de agenția Mediafax.


Câţiva turişti care vizitau regiunea au spus că pe proprietatea cuplului se amenajează un cort mare, iar la castel sunt livrate cantităţi mari de alimente şi de şampanie.

Însă, pilotul unui elicopter care a zburat sâmbătă dimineaţă deasupra castelului, aflat în departamentul Var din sudul Franţei, a spus că pe acea proprietate nu se afla "aproape nimeni".

Mickael Latz, primarul comunei Correns, a spus că nunta va avea loc cel mai probabil sâmbăta viitoare: "Este o dată mult mai probabilă.

Pentru acest weekend, nu există planuri pentru o căsătorie civilă în Correns".

Patrick Mareschi, consilier pe probleme culturale în Correns, a spus: "Conform legislaţiei franceze, cuplurile trebuie să se căsătorească la primărie. În niciun caz un cuplu nu poate să organizeze o ceremonie civilă la domiciliul său".

Sâmbătă seară, însă, în presa internaţională au apărut alte speculaţii, potrivit cărora Angelina Jolie şi Brad Pitt urmau să se căsătorească în cadrul unei ceremonii religioase. Pe proprietatea lor Chateau Miraval există într-adevăr şi o capelă.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt împreună de şapte ani şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008, notează Mediafax.

Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt proprietarii domeniului Chateau Miraval din Correns, în apropiere de localitatea Brignoles, în regiunea Provence din sudul Franţei.
Cuplul a cumpărat acest castel medieval, în valoare de 35 de milioane de lire sterline (41,8 milioane de euro), la începutul anului 2008. Domeniul, aflat în apropiere de Aix en Provence, include un şanţ de fortificaţii, o vie, o livadă de măslini, un lac şi pădure.

Chateau Miraval este înconjurat de câteva hectare de fâneaţă, iar aleea care duce până în faţa castelului are o lungime de aproximativ cinci kilometri, fiind decorată pe ambele margini cu fântâni impresionante. Totodată, cei doi actori au amenajat pe acest domeniu o piscină uriaşă, cu tobogane, pentru copii, relatează Mediafax.

În interiorul castelului se află două săli de gimnastică - una pentru Angelina Jolie şi o alta pentru Brad Pitt - un jacuzzi, o saună, o sală de biliard şi o sală imensă de bal.

Foto: AFP / Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 August 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod