Nouvelle Vague prefera solistele de 25 de ani

19 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Nouvelle Vague prefera solistele de 25 de ani

Marc Collin si Olivier Libaux, cei doi membri fondatori ai Nouvelle Vague, au marturisit ca prefera vocile seducatoare ale fetelor de 25 de ani, deoarece ofera pieselor un sound actual, fresh si captivant. Nouvelle Vague va sustine sambata aceasta, pe 22 noiembrie, un concert la Sala Palatului din Bucuresti, in cadrul "Fusion Studio Weekend".
 
In viziunea celor doi producatori, colaborarile cu astfel de interprete aduc un plus de originalitate muzicii lor: "Este mult mai interesant un cover interpretat de o fata in conditiile in care piesa originala era cantata de un barbat.
Mai mult decat atat, fetele abia se nasteau in perioada in care se lansau melodiile pe care le preluam, iar de cele mai multe ori ele nici nu cunosc variantele originale. Acest fapt este cu atat mai interesant cu cat permite noilor interprete sa vina cu o abordare proaspata, complet diferit", a declarat Olivier. Preferinta pentru solistele tinere se mentine si pentru show-urile live, unde prezenta nonconformista si vocile senzuale ale fetelor se potrivesc perfect cu ritmurile incitante de bossa-nova.

Avand ca sursa de inspiratie miscarea new-wave, precum si muzica punk si post-punk, Nouvelle Vague readuc la viata intr-o interpretare proprie piese celebre precum "God Save The Queen" (Sex Pistols), "Blue Monday" (New Order), "Love Will Tear Us Apart" (Joy Division), "Heart of Glass" (Blondie), "Too Drunk to Fuck" (The Dead Kennedys) sau "Just Can’t Get Enough" (Depeche Mode).


Biletele pentru acest spectacol sunt disponibile la diferite categorii de pret, in functie de pozitia in sala: 60, 85, 110 si 140 de lei si pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod