MTV a fost pe platourile celui mai nou film James Bond

19 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
MTV a fost pe platourile celui mai nou film James Bond

Joi, 20 noiembrie, de la ora 23.00, James Bond vine la "MTV Making The Movie" pentru a dezvalui secretele celui mai nou film din celebra serie 007. MTV s-a aflat pe platourile de filmare "Quantum Of Solace" si a aflat despre peripetiile din culise chiar de la Daniel Craig, actorul care ii da viata misteriosului agent special, si Olga Kurylenko, noua "fata Bond".

Daniel Craig este multumit de rezultatul final si recunoaste ca ar fi oricand incantat de un nou Bond. Actorul este incantat de personajul pe care il interpreteaza, pentru ca transmite sentimente si trairi puternice.
In plus, el recunoaste ca a simtit presiunea traditiei unui asemenea film, care nu i-ar fi permis vreun pas gresit in interpretare.

"Noua iubita a lui Bond", Camille, este de aceeasi parere. Olga este o actrita foarte buna, dar recunoaste ca nu i-a fost usor. Personajele feminine din seria Bond sunt femei puternice, complexe, asa ca ea a avut de intruchipat un personaj destul de dificil. In plus, actrita a avut nevoie de 6 luni pentru a invata sa manuiasca arme si sa conduca agresiv.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod