Nou videoclip Stefan Banica - "Tu si eu"

Facebook Twitter Comenteaza
Nou videoclip Stefan Banica -

Doi copii ce-si promit iubire vesnica, pictori, vanzatori de nimicuri, cantareti ambulanti si un lant ce reuneste doi indragostiti, reamintindu-le juramantul facut in copilarie, sunt personajele clipului semnat Stefan Banica, realizat saptamana trecuta la Sibiu. Filmarile pentru videoclipul "Tu si eu", al doilea single de pe albumul "Impreuna" - care a obtinut recent Discul de platina pentru 20.000 de unitati vandute, au fost coordonate de regizorul Tudor Giurgiu.

Pentru ca povestea de dragoste din scenariu sa fie transpusa cat mai bine in realitate, au fost alese cu mult timp inainte cateva locatii superbe din Sibiu, care au conturat si definit clipul.
Prima dintre acestea a fost Parcul Sub Arini, langa a carui fantana arteziana s-au filmat primele cadre cu cei doi copii in rolul principal. Urmatoarea locatie aleasa a fost Piata Mare din Sibiu, unde il vom vedea pe Stefan la masa unei terase, la o cafea, in timp ce ii deseneaza in carbune pe cei care trec pe langa el. Povestea de dragoste din noul videoclip va putea fi vazuta in curand in intregime, la toate televiziunile muzicale.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod