Bebe cel nazdravan si prietenul meu, No-Spa!

Daca pana mai ieri eram in culmea fericirii cand puiul de om din mine se misca, noaptea trecuta aproape ca intrasem in panica. Matei era mai activ ca niciodata.

 

Daca pana mai ieri eram in culmea fericirii cand puiul de om din mine se misca, noaptea trecuta aproape ca intrasem in panica. Matei era mai activ ca niciodata.

Am crezut ca nu ii sunt pe plac pozitiile in care dorm si spun asta pentru ca imediat ce imi schimbam pozitia se potolea pentru 5-10 minute.

Indiferent cum ar fi motivele, cert este ca ma conformam la ordinele lui, mai ales atunci cand lovea nervos din 10 in 10 secunde. Ma intorceam pe partea cealalta, stateam cateva minute si apoi il simteam si pe el ca isi schimba pozitia.

Dupa asta o luam de la capat: el lovea, eu ma mutam. Daca stateam in picioare el era linistit iar eu aveam cate o contractie slaba. Daca stateam in fotoliu ma durea spatele. Cel mai bine am stat in pat si m-am zvarcolit toata noaptea dupa pofta bebelusului meu.

Partea neplacuta a fost ca, din cauza loviturilor lui, eram nevoita sa merg la baie cam din jumatate in jumatate de ora. Spre dimineata am inceput sa am dureri dupa fiecare „atingere blanda” a lui. Pentru ca era o ora indecenta si nu puteam sa-l sun pe doctor pe motiv ca bebe misca, am asteptat sa se lumineze.

Cand m-am ridicat din pat eram intepenita, nici nu ma puteam indrepta, aveam burta intarita si simteam dureri intepatoare in partea de jos a abdomenului.

Am plecat imediat spre spital, am mers la camera de garda unde d-nul doctor m-a consultat si: totul este bine dar a constatat si el ca bebe face tumbe. M-a trimis imediat la ecograf pentru a vedea daca nu cumva am prea mult lichid amniotic, Matei este mai mic si are loc de inot. Ei bine, totul normal, Matei nu face nici un tur de bazin, nu este nici prea mic ci, din contra, este chiar mai implinit si... „asa e el... mai nazdravan”.

In saptamana 32 de sarcina trebuie sa merg la o ecografie unde sa i se faca iar toate masuratorile si atunci voi afla daca pot sa nasc normal.

Acum mi s-a recomandat sa evit sa ma misc prea mult, sa iau No-Spa chiar si 3 pe zi si, pentru 10 zile, cate o jumatate de pastiluta de Gynipral la 6 ore.

Cand scriu aceste randuri bebe ma alinta cu atingerile lui cand calme, cand nervoase, dar...

asa e relatia noastra!

 

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Violeta pe 11 Apr 2008, 13:06
    mersi

    acum nu ma mai sperii, m-am speriat atunci pentru ca ma durea cand lovea in partea de jos. acum iau gynipral si e ok. stiu ca o sa-mi fie dor de loviturile astea, mai ales cand o sa urle si n-o sa-l pot potoli:)) finuta ta e cumintica acum? pentru ca eu aud ca asa cum e in burta asa o sa fie si afara...hmm sa-ti traiasca finuta!:)

    0
    0

  • andreea pe 11 Apr 2008, 11:25
    bebe nazdravan

    si cumatra mea a nascut p 5 aprilie si la fel era si finuta mea d neastamparata si se foia mereu nu t mai speria bucurate k misca k dupa c nasti o sati fie dor d acele lovituri in burtica

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod