Noi dezvăluiri despre viaţa lui Michael Jackson

Doi foşti bodyguarzi ai megastarului au scris o carte despre viaţa acestuia în care dezvăluie, printre altele, că starul pop a avut o iubită foarte frumoasă din Europa de Est.
Michael Jackson ar fi avut o iubită est-europeană pe care obişnuia s-o îmbrăţişeze şi sărute pe bancheta din spate a maşinii sale conduse de un şofer, pretind fostele gărzi de corp ale artistului în cartea cu dezvăluiri despre viaţa acestuia.

Gărzile de corp, Javon Beard şi Bill Whitfield, scriu că excentricul star pop îi trimitea să le ia pe femeia misterioasă, la care cei doi se referă în carte sub forma “Prietena”, şi pe o altă femeie. În plus, cei doi ar fi fost trimişi să îi cumpere est-europencei cadouri de la Tiffany, scrie ziarul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Într-un fragment din cartea “Remember the Time: Păzindu-l pe Michael Jackson în ultimele sale zile”, obţinut de New York Daily News, cei doi bodyguarzi o descriu pe această femeie drept “superbă de pică”.

Bărbaţii dezvăluie cum Jackson ar fi obişnuit să o viziteze în timpul nopţii la un motel, după ce copiii săi se duceau la culcare.
Cântăreţul ar mai fi avut o vizitatoare în afară de “Prietena”, pe care cei doi au numit-o “Floare” în carte, dar Jackson era mai ataşat de “Prietena”. Când aceasta ajungea în oraş, bodyguarzii aveau datoria de a se asigura că totul era în ordine pentru sosirea ei.

În carte, bărbaţii mai susţin că Michael Jackson era un tată foarte strict şi povestesc un episod în care artistul îl disciplina pe Prince, acum în vârstă de 17 ani, după ce nu avusese grijă să cureţe după câinele pe care îl primise în dar.

Deşi cei doi oferă astfel de dezvăluiri, o sursă a declarat pentru Daily News că bărbaţii nu intenţionează să îi creeze o imagine proastă cântăreţului, fiind de fapt “foarte ataşaţi de el şi de copiii săi”.

Cartea “Remember the Time” va fi publicată în luna iunie, notează Mediafax.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod