Uma Thurman a rupt logodna cu Arpad Busson

Actriţa americană a rupt logodna sa cu omul de afaceri, afirmă presa din Marea Britanie.
Uma Thurman a început relaţia cu Arpad Busson, în vârstă de 49 de ani, în 2007. După o scurtă despărţire în 2009, când aceasta i-a înapoiat inelul de logodnă omului de afaceri, cei doi au hotărât să se împace şi de atunci formează din nou un cuplu, conform site-ului femalefirst.co.uk, citat de Mediafax.

Cei doi, care au împreună o fetiţă, s-au logodit din nou în 2012, dar surse au declarat pentru Mail on Sunday că s-au despărţit din nou, Uma Thurman fiind de altfel văzută fără inelul de logodnă.

"Uma şi Arki (Busson) trebuiau să participe la o gală împreună pe 8 aprilie, dar Uma a venit fără logodnicul ei, dar şi fără inelul de logodnă.
Arki trebuia şi el să participe şi este foarte clar că există un singur motiv pentru care acesta nu a venit - pentru că el şi Uma nu mai formează un cuplu"
, a declarat acea sursă.

O altă sursă a precizat că "Uma locuieşte în New York, în timp ce Arki stă la Londra. (...) Au fost la un eveniment sau două împreună, precum petrecerea organizată de Harvey Weinstein înaintea premiilor BAFTA, dar nu păreau să se înţeleagă prea bine".

Purtătorul de cuvânt al lui Busson nu a putut fi contactat, în timp ce reprezentanţii actriţei au refuzat să facă vreun comentariu privind informaţiile apărute în presă, notează Mediafax.

Actriţă-fetiş a regizorului Quentin Tarantino, Uma Thurman s-a remarcat în filmele acestui cineast, strălucind mai ales în "Pulp Fiction" şi în seria "Kill Bill".

Uma Thurman mai are o fiică în vârstă de 13 ani şi un fiu de 10 ani - Maya, respectiv Levon - din căsătoria ei cu actorul Ethan Hawke, care a durat din 1998 până în 2004.

Thurman, nominalizată la premiile Oscar pentru prestaţia sa din "Pulp Fiction", a fost căsătorită între 1990 şi 1992 cu un alt actor celebru, Gary Oldman.

La rândul său, Arpad Busson, om de afaceri francez care apare adeseori în ziarele mondene, are doi fii care provin din căsătoria lui cu fostul top model australian Elle McPherson.


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod