Noaptea Lunga a Filmelor Scurte, a doua editie

de Nicoleta Tarantus, 8 Iunie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Noaptea Lunga a Filmelor Scurte, a doua editie
Sambata, 19 iunie, ShortsUP prezinta editia a doua a maratonului de scurtmetraje NOAPTEA LUNGA A FILMELOR SCURTE.

O selectie cu filmele scurte premiate in 2009-2010 la cele mai apreciate festivaluri ale lumii se afla deja la linia de start a maratonului de o noapte ce va avea loc in Bucuresti, la Teatrul Nattional, Galeriile ArtExpo. Evenimentul se extinde anul acesta si la Cluj, Iasi si Timisoara.


Pe 19 iunie, de la 20.00, cinefilii se vor putea bucura de marele castigator la Oscar 2010, de filmele care au luat Ursul de Aur si Ursul de Argint la Berlin, de premiantii BAFTA, European Film Academy si Clermont Ferrand in 2010.


Noaptea lunga de la TNB/ArtExpo va include si o selectie cu cele mai populare filme la editia Anim'Est 2009, precum si scurtmetrajele din sectiunea horror "Umbre", de la TIFF 2010. In plus, patru dintre cele mai premiate scurtmetraje romanesti din ultimul an vor fi prezentate publicului chiar de catre regizorii Tudor Jurgiu, Adrian Sitaru, Alexandru Mavrodineanu si Paul Negoescu.

Razvan Crisan, fondator ShortsUP, spune despre eveniment: "Este o performanta si pentru noi alcatuirea unui astfel de program, exclusiv din filme castigatoare in ultimul an in marile competitii ale lumii.
Iar faptul ca publicul de la noi le poate vedea atat de repede, in cadrul unui singur eveniment, concomitent in 4 orase, este cu siguranta o premiera. Ne bucuram de largirea echipei si de faptul ca publicul din marile centre urbane isi doreste sa vada scurtmetraje".

Biletele pentru evenimentul din Bucuresti sunt puse in vanzare prin reteaua Eventim, online sau in librariile Carturesti si magazinele Vodafone. In limita locurilor ramase, se vor putea achizitiona si la intrare, in seara evenimentului.
Pretul unui bilet este 25 lei.
Mai multe informatii poti afla de pe site-ul www.shortsup.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod