Nicollette Sheridan in proces cu Marc Cherry

de Ileana Voicu Ghinea, 6 Aprilie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Nicollette Sheridan in proces cu Marc Cherry

Actrita americana l-a dat in judecata pe creatorul serialului "Neveste disperate", Marc Cherry, sustinand ca a fost agresata pe platourile de filmare si concediata in mod abuziv. Parte acuzata in acest proces este si postul ABC, de la care Sheridan cere daune in valoarea de 20 de milioane de dolari, anunta Mediafax.

Potrivit plangerii depuse de actrita americana, luni, la Curtea Superioara de Justitie din Los Angeles, Marc Cherry ar fi lovit-o pe Sheridan in zona capului, in septembrie 2008, dupa ce aceasta l-ar fi intrebat ceva referitor la un detaliu din scenariul serialului.

"Dupa ce ea s-a plans in fata angajatorului de comportamentul nepotrivit al lui Marc Cherry, acesta a facut in asa fel incat Nicollette Sheridan sa fie concediata, facand-o astfel sa piarda milioane de dolari din veniturile viitoare", a declarat avocatul actritei americane.

Nicollette Sheridan il acuza astfel pe Marc Cherry, dar si pe managerii postului ABC, de concediere abuziva, agresiune, violenta impotriva femeilor, discriminare bazata pe sex, orientare sexuala si varsta si cauzarea cu intentie a unui stres emotional.

Nicollette Sheridan este cunoscuta pentru rolul intrigantei Eddie Britt din serialul american "Neveste disperate" si a mai jucat in serialul "Vecinii/ Knots Landing".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod