Prima doamna a Frantei, concediata de Woody Allen

de Ileana Voicu Ghinea, 6 Aprilie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Prima doamna a Frantei, concediata de Woody Allen

Initial, Carla Bruni trebuia sa interpreteze rolul principal in noua productie semnata de Woody Allen, insa, pe ultima suta de metri, regizorul a inlocuit-o cu Marion Cotillard. Dupa parerea lui Allen, Cotillard - castigatoare a premiului Oscar - este mult mai naturala decat Bruni. Principalele motive invocate de Allen constau in faptul ca Bruni pare-se ca a folosit prea mult Botox si acest lucru se vede, iar al doilea motiv este acela ca prima doamna a Frantei nu-si castiga existenta din actorie si ca, in orice moment, ar putea sa plece de pe platourile de filmare pentru un eveniment politic important.

"Trebuie sa iau in considerare fiecare risc ce poate aparea, iar angajarea ei este departe de a fi sigura", a explicat Woody Allen. Din cate se pare, Carlei Bruni i se va oferi un rol secundar in filmul lui Allen, dar inca nu se stie daca ea a acceptat.

Marion Cotillard are 34 de ani si a castigat premiul Oscar, un premiu BAFTA si un Glob de Aur pentru rolul Edith Piaf din pelicula "La Vie en Rose", informeaza 9am.ro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod