Nicoleta Luciu, la "Vocea României"

Prima ediţie live a acestui sezon al emisiunii începe duminică, de la 20.30, aducând o mulţime de surprize, invitaţi speciali şi voci excepţionale, anunță Pro TV într-un comunicat.

După "audiţiile pe nevăzute", etapa "confruntărilor" şi cea a "cântecului decisiv", Loredana, Smiley, Moga şi Brenciu şi-au format echipele de câte opt concurenţi pe care îi vor arunca în lupta pentru marele titlu.

În prima ediţie live a "Vocii României" de la Pro TV, fiecare antrenor va aduce în faţa românilor patru dintre cele opt voci de excepţie din echipa sa. Acestea vor încerca să cucerească publicul pentru a-şi îndeplini visul prin muzică. La finalul ediţiei, doar doi concurenţi din fiecare echipă vor merge mai departe.

Şi în acest sezon, prima alegere va aparţine celor din faţa micilor ecrane. După ce concurenţii unuia dintre antrenori îşi vor termina prestaţiile, cei de acasă îşi vor putea vota preferatul până intră în scenă următoarea serie de patru concurenţi. Concurentul care are cele mai multe voturi dintr-o echipă va trece direct în faza următoare, iar antrenorul va mai alege încă o voce din cele trei rămase.

Smiley se laudă cu echipa sa de "oameni speciali", Lori îşi vede "îngeraşii" ajunşi pe podium, Moga le-a pregătit elevilor săi cele mai tari ponturi în materie de show, iar Brenciu e convins că are în echipă numai voci "bune de pus la... ureche!".

Şi în acest an, prezentatorul Pavel Bartoş o va avea alături pe frumoasa Nicoleta Luciu în calitate de coprezentatoare. "În seara de 1 Decembrie, voi avea din nou bucuria să prezint show-ul «Vocea României» împreună cu Pavel Bartoş, să aud live cele mai bune voci ale momentului într-o zi atât de specială pentru romanii de pretutindeni. Am crescut odată cu Pro TV, iar aceasta zi are o dublă semnificaţie pentru mine. La mulţi ani, România! La mulţi ani, Pro TV!", a declarat Nicoleta.Bătălia pentru "Vocea României" se anunţă acerbă, mai ales că fiecare antrenor este convins ca aceasta se află în propria echipa. Deciziile vor fi şi mai greu de luat ca până acum, aşa că sfaturile coantrenorilor vor fi extrem de preţioase.

Etapa live-urilor începe în forţă la "Vocea Romaniei chiar de Ziua Naţională şi la aniversarea a 18 ani de Pro TV, iar românii au ocazia să decidă cine va deveni următoarea "Voce", duminică seară, de la 20.30, la Pro TV.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod