Nicole Scherzinger, sexy în noul videoclip

Fosta componentă a trupei Pussycat Dolls a lansat un nou single - “Boomerang“, cu care va încerca să cucerească topurile mondiale.

Nicole Scherzinger pregăteşte un nou album, “Boomerang“ fiind primul single de pe acest material discografic, iar videoclipul reuneşte atât elemente retro, cât şi futuriste.

Cântăreața pare să se fi inspirat din stilul adoptat de Janet Jackson sau Madonna în trecut, ea purtând pantaloni extrem de scurţi, care îi lasă la vedere picioarele sexy, notează agenția Mediafax.Pe de altă parte, realizatorii videoclipului par să fi folosit aceleaşi tehnici ca în materialul lansat în urmă cu câteva luni de will.i.am şi Britney Spears - "Scream and Shout", relatează agenția citată.Primul album solo al cântăreţei - "Killer Love" - nu s-a bucurat de un succes răsunător, având însă câteva single-uri în topurile britanice.Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Ianuarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod