Nicole Kidman, superbă la 45 de ani - FOTO

Actriţa demonstrează că şi la a doua ţinereţe are un corp de invidiat. Vedeta a pozat într-un pictorial provocator pentru coperta unei reviste.

Actriţa demonstrează că şi la a doua ţinereţe are un corp de invidiat. Vedeta a pozat într-un pictorial provocator pentru coperta unei reviste.

Nicole Kidman, în vârstă de 45 de ani, a pozat pentru revista "V" pentru a-şi promova cel mai nou film, "The Paperboy/Băiatul cu ziare", care va fi lansat în ediţie limitată în Statele Unite ale Americii pe 5 septembrie, scrie ziarul britanic Daily Mail, citat de agenţia Mediafax.

Actriţa apare pe coperta revistei purtând doar o fustă mini, care îi lasă la vedere posteriorul. Vedeta stă cu spatele la aparatul de fotografiat şi îşi acoperă sânii cu mâinile.

În interviul acordat publicaţiei actriţa a recunoscut că îi este greu să fie şi mamă dar să şi lucreze.

Câştigătoare a premiului Oscar, Nicole Kidman spune că îi este greu să îşi găsească un echilibru între carieră şi viaţa familială, mai ales că îşi doreşte să petreacă destul timp cu cei dragi. Vedeta este mamă a patru copii, doi din fosta căsnicie cu actorul Tom Cruise (Isabella de 19 ani şi Connor de 17 ani) şi încă doi din actuala relaţie cu Keith Urban (Sunday de 4 ani şi Faith de 19 luni).

"Timpul este atât de preţios iar eu iubesc să petrec timp cu familia mea. Nu vreau să pierd vreun moment special alături de ei, şi nu vreau să îi aud spunând "Unde e mama?", a declarat Nicole.  

Actriţa din "Paperboy" le-a mai spus jurnaliştilor de la revista V că pe plan profesional este foarte spontantă în decizii. "Eu nu prea iau decizii, prefer să merg unde mă poartă valul, sunt spontană. Dacă aş fi fost mai strategă din fire sigur aş fi avut o altă carieră până acum", a adăugat Kidman.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 August 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod