Nicolas Cage, premiat de ONU

de Georgiana Dorobanțu, 8 Decembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Nicolas Cage, premiat de ONU

Nicolas Cage a primit un premiu special ca semn de recunoastere a muncii sale caritabile in cadrul ONU, potrivit femalefirst.co.uk.
 
Actorul, care este Ambasador O.N.U. al Bunavointei in probleme ce vizeaza drogurile si criminalitatea, a primit premiul U.N. Correspondents Association's Global Citizen of the Year in cadrul unei gale de premiere a celor care sunt implicati in activitati umanitare.

Dupa ce a fost prezentat, Cage a declarat ca este fericit ca prin intermediul celebritatii sale poate atrage atentia asupra "nedreptatii globale".

Actorul a vizitat de curand o inchisoare din Kenya pentru a discuta cu piratii somalezi ce asteapta sa fie judecati, in speranta ca va atrage atentia asupra pirateriei din Oceanul Indian.

Cage calca pe urmele altor staruri desemnate Ambasadori ai Bunavointei, printre care se numara Charlize Theron, Nicole Kidman, George Clooney si Angelina Jolie.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod