Nelu Dumitrescu la Rock FM: "Ce om n-ar urla un pic?"

Cristi Minculescu nu ar mai fi reprimit în Iris dacă s-ar râzgândi şi ar decide să revină în formaţie, a declarat la Rock FM Nelu Dumitrescu, într-un interviu acordat lui Cristian Hrubaru. "Oricât aş vrea să fiu de treabă şi blând, nu pot, pentru că e a treia oară când Cristi ne părăseşte", spune acesta.
Cristi Minculescu nu ar mai fi reprimit în Iris dacă s-ar râzgândi şi ar decide să revină în formaţie, a declarat la Rock FM Nelu Dumitrescu, într-un interviu acordat lui Cristian Hrubaru. "Oricât aş vrea să fiu de treabă şi blând, nu pot, pentru că e a treia oară când Cristi ne părăseşte", spune acesta.

"Şi eu am fost surprins", a declarat Nelu Dumitrescu în direct la Rock FM, precizând că a primit vestea în urmă cu trei săptămâni. "Ne-a anunţat aşa, direct, că el nu mai vrea să cânte de la 2 septembrie. Am fost surprinşi, dar nu a vrut să ne dea niciun indiciu despre ce va face mai departe. Că nu mai suportă, că banii sunt puţini, că nu se câştigă mult...
Astea sunt de-ale lui"
, a spus Dumitrescu.

"Dacă dorea să aibă bani mai mulţi ne spunea: 'Vreau mai mulţi şi cânt'. Dar nu l-a interesat asta. A aruncat-o aşa... Noi l-am lăsat şi e treaba lui să facă ce vrea. Am vorbit cu el. A spus: 'Lăsaţi-mă în pace, că nu mă interesează'", a declarat toboşarul, excluzând orice posibilitate ca Minculescu să se răzgândească. "Nouă nu ne place să ne spălăm rufele la radio sau la televizor, dar s-a acumulat foarte multă energie negativă şi atunci, dacă el face un pas greşit şi vrea după un an să vină înapoi, atunci să se ducă unde vrea el să cânte", a spus acesta.

Dumitrescu a precizat că nu l-ar mai reprimi pe Minculescu în trupă în cazul în care acesta s-ar decide să revină.
"El şi-a ales viaţa lui. Eu ce să mai fac? Îţi dai seama, să te lase după atâta timp, să vină să-ţi pună că nu mai doreşte să cânte... Ce om n-ar urla un pic?".

"Dacă noi am fi fost milionari din drepturi de autor, poate ar fi mers chestia asta: concerte mai puţine, cu bani mai mulţi", a spus artistul.

Dumitrescu a povestit şi cum a fost ales Toni Şeicărescu ca solist vocal. "Era foarte greu să cauţi un solist vocal. Nouă ne trebuia cineva cu o forţă în voce, un pic cunoscut. Un prieten de-al meu mi-a dat să citesc dintr-un almanah din 1988 şi acolos scria în felul următor: cele mai bune trupe din ţară - Iris, Compact, Holograf.
Şi, pe altă pagină scria aşa: s-a lansat o formaţie tânără din Buzău, care credem că va fi urmaşa formaţiei Iris. Şi acolo era solist vocal Toni Şeicărescu. El era un fan Iris în primul rând."


Întrebat cum crede că va fi primit Şeicărescu de public, Dumitrescu s-a arătat optimist.

"În primul rând e vorba de piesele formaţiei Iris. Nu contează cine cântă. E vorba de energia pe care o emană această trupă. Eu cred că va fi întâmpinat foarte bine Toni, pentru că e un solist foarte bun", a declarat acesta la Rock FM.

"Vom scoate un single nou în cel mult o lună de zile, iar la anul vom scoate un nou album", a afirmat Nelu Dumitrescu.

"E greu.
Asta este, am fost părăsiţi. Oricât aş vrea să fiu de treabă şi blând, nu pot, pentru că e a treia oară când Cristi ne părăseşte. Ne-a părăsit o dată în 1983, ne-a mai părăsit o dată în '90, când a vrut să plece în Elveţia, să cânte cu nu ştiu ce trupă fără să ne spună şi s-a întors după patru luni de zile şi l-am primit înapoi"
, a mai spus toboşarul Iris.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod