Natalia Mateuţ riscă 12 ani de închisoare

Ea este inculpată într-un dosar al procurorilor DIICOT care privește un grup profilat pe fraude cu carduri bancare.

Fiica fostului fotbalist Dorin Mateuţ a fost acuzată de aceeaşi faptă în urmă cu doi ani, în Olanda, dar atunci a fost achitată.

Natalia a declarat că este nelămurită de ceea ce se întâmplă la Oradea, unde a mai fost pentru audieri, în vară. Ea a spus că va merge de câte ori e nevoie, pentru că nu are nimic de ascuns.

"Este vorba de acelaşi dosar din Olanda, un dosar vechi de doi ani de zile, lucrurile s-au clarificat atunci. Eu în vara acestui an am fost de două-trei ori acolo pentru audieri.

În urma lor, eu am fost scoasă şi aici de sub acuzare. Lucru care îmi pune semne de întrebare. Azi am aflat că am pe 19 noiembrie audiere. Mă duc de câte ori sunt chemată. E neplăcut că se repetă. Eu am spus tot ce aveam de spus acum doi ani. Nu am nimic de ascuns", a explicat Natalia în emisiunea "Răi da' buni".

Natalia Mateuţ a ajuns inculpată la Oradea după ce a fost "turnată" de unul dintre liderii grupării, Emil Tudor, zis "Ciorbă".  Acesta a coordonat reţeaua  care a acţionat în perioada 2010 - 2011 pe teritoriul României, Olandei şi Germaniei.
Membrii grupării au falsificat carduri bancare cu care au cumpărat bunuri de lux şi au făcut retrageri de numerar, anunţă Click!.

Natalia Mateuţ e acuzată de afacerile derulate de grupare în Bucureşti şi la Amsterdam, unde a şi fost arestată 5 zile în aprilie 2011, după o partidă de shopping de 80.000 de euro.

 

La percheziţia făcută de autorităţile olandeze în camera de hotel în care stăteau Natalia Mateuţ şi Valentin Petrişor, iubitul ei, zis "Dinte", anchetatorii au găsit valize întregi cu haine, încălţăminte şi accesorii de lux.

Natalia Mateuţ îşi mai cumpărase şi câteva accesorii erotice, o cravaşă, o pereche de cătuşe pentru sex şi un vibrator, scrie ziarul citat.

În timpul audierilor de la Amsterdam, Emil Tudor şi Valentin Petrişor au negat că Natalia ar fi avut vreo implicare şi a scăpat atunci.



Între timp, gruparea a ajuns şi în atenţia procurorilor DIICOT Oradea, iar Tudor nu a mai protejat-o pe iubita prietenului său şi a dat-o pe mâna procurorilor. Aşa a ajuns Natalia să fie pusă sub învinuire, iar acum a fost trimisă în judecată şi riscă să stea după gratii până la 12 ani.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Noiembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod