Musicalul "Spider-Man", pe Broadway

25 Februarie 2009
Facebook Twitter gplus Comenteaza
Musicalul

Dupa ce filmul a avut un succes fulminant, musicalul "Spider-Man" va fi lansat pe Broadway, pe 18 februarie 2010. "Spider-Man, Turn Off the Dark" se va juca la Hilton Theatre, potrivit AP. Producatorii muzicalului, regizat de Julie Taymor, au declarat ca din distributie vor face parte si Bono si The Edge, de la U2. Taymor, cea care a creat si "Lion King", va scrie si o carte inspirata din aventurile lui Spider-Man, impreuna cu Glen Berger.
 
Povestea musicalului a fost inspirata din cartile de benzi desenate Marvel, dar va include si povestea originala.

"Spider-Man, Turn Off the Dark" este produs de Hello Entertainment/David Garfinkle, Martin McCallum, Marvel Entertainment/David Maisel, Sony Pictures Entertainment si Jeremiah Harris.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • ami4love pe 27 Ian 2010, 13:00
  Bună, eu sunt Ami!

  Bună, eu sunt Ami! Vă rugăm să how are you! Sper sa fie bine şi în perfectă condiţie de health.I a trecut prin profilul dvs. şi am citit-o şi a luat intersest în ea, vă rog, dacă nu i mintea va vrea sa-mi scrieti pe acest ID-ul (amihaji33@yahoo.co.uk) Sper să aud de la tine în curând, şi voi fi de aşteptare pentru dumneavoastră de mail pentru ca am ceva foarte important să se să vă spun. O mulţime de dragoste Mis Ami Haji!

  0
  0

 • alicialive pe 28 Mar 2009, 14:07
  Hello

  Salut Numele meu este Alicia am vazut azi la profilul dvs. (www.eva.ro) a devenit intrested in tine, de asemenea, i se va dori să ştiu de tine mai mult, şi dacă i se va dont minte ca tine, pentru a trimite un e-mail pentru a-mi adresa de e-mail ca sa ma pot da-mi o poza pentru dumneavoastră să ştie cine i-mi este am.Here adresa de e-mail (aliciasamuel9@yahoo.com) cred că ne putem muta de aici! Sunt de aşteptare pentru dvs. de mail pentru a-mi adresa de e-mail above.Alicia. (Amintiţi-vă de la distanţă sau de culoare nu chiar nu contează vârsta difrent noastre, pentru că am ceva foarte important să-i spuneţi tine, dar iubesc foarte mult în materie de viaţă), vă rugăm să contactaţi mewiththis e-mailaddress (aliciasamuel9@yahoo.com) > swap Hello My name is Alicia i saw your profile today at (www.eva.ro) became intrested in you,i will also like to know you the more,and if you dont mind i will like you to send an email to my email address so i can give you my picture for you to know whom i am.Here is my email address (aliciasamuel9@yahoo.com) believe we can move from here!I am waiting for your mail to my email address above.Alicia.(Remeber the distance or colour does not matter even our age difrent because i have something very IMPORTANT to tell you,but love matters alot in life) please contact mewiththis e-mailaddress(aliciasamuel9@yahoo.com)

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod