Expozitie de pictura si grafica "BURSELE ELITE ART"

25 Februarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
In zilele de 28 februarie si 1 martie, intre orele 11.00 si 19.00, va fi deschisa expozitia de pictura si grafica "BURSELE ELITE ART", dedicata promovarii celor mai talentati studenti de la Artele Plastice si va raamane deschisa in perioada martie-aprilie. De asemenea, expozitia marcheaza un an de la inaugurarea pe 1 martie 2008 a spatiului ELITE ART GALLERY printr-un eveniment dedicat seniorilor artei romanesti.

"BURSELE ELITE ART" sunt un proiect expozitional initiat de ELITE ART GALLERY pentru sustinerea tinerilor artisti plastici.
Cei 20 de tineri artisti prezentati in expozitie sunt studenti in an terminal la sectiile de Grafica si Pictura ale Universitatii Nationale de Arta din Bucuresti. Ei ofera o selectie reprezentativa a ceea ce va avea mai bun scena artistica intr-un viitor apropiat.

Doi dintre tinerii artisti promovati au fost nominalizati pentru bursele ELITE ART, in urma carora vor beneficia de sprijin material pentru realizarea proiectului de diploma si prezentarea acesteia in forma unei expozitii personale la ELITE ART GALLERY.
Cei doi castigatori ai primei editii de proiect sunt Calin Ciprian Andrei (Grafica) si Dragos Constantin (Pictura).

Deschiderea expozitiei va avea loc sambata si duminica la ELITE ART GALLERY, in strada Constantin Noica Nr.134 din Bucuresti. Esti asteptata pe tot parcursul celor doua zile, expozitia putand fi vizitata si ulterior, conform programului luni-vineri, orele 10:00-18:00. Vizitele pot fi programate la tel. 021.315.65.11 sau la e-mail alexandru.mircea@eliteart.org.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod