MTV i-a gasit iubita lui Catalin Josan!

Facebook Twitter Comenteaza
MTV i-a gasit iubita lui Catalin Josan!

In timpul filmarilor pentru editiile de "Euro Top 20" si MTV News, prezentate de Catalin Josan, echipa MTV a aflat cateva detalii despre viata personala a artistului. Declarandu-se fara iubita, MTV i-a pus la cale artistului o farsa de proportii, pornind in cautarea unei partenere pentru Catalin Josan si stabilindu-i o intalnire romantica.

Castingul, cele 4 fete care s-au luptat pentru inima cantaretului basarabean, probele pe care MTV le-a pregatit concurentelor, dar si intalnirea pe care Catalin a avut-o cu aleasa inimii sale vor fi difuzate in editia de marti, 7 octombrie 2008, si vineri, 10 octombrie 2008, de la 21.30, a MTV News.  Printre probele "de foc" la care au fost supuse concurentele se numara intrebari capcana, descoperirea talentelor ascunse si, proba eliminatorie, discutia cu Catalin in "dulcele grai moldovenesc".

"Din cauza programului incarcat, nu am avut timp de o partenera, motiv pentru care m-am amuzat cand am aflat ca MTV imi va gasi o iubita. Concursul a fost foarte 'funny' pentru mine si m-am distrat de minune la filmari, mai ales la proba cu discutia in moldoveneste", a declarat Catalin Josan, dupa ce si-a ales drept partenera o frumoasa moldoveanca.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ana-maria pe 24 Dec 2008, 11:25
    da

    da este dragutza noua prietena a lui catalin...sa aveti parte de multa fericire si cat mai mult noroc in dragoste...v-am pupat :*

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod