Moş Crăciun vine la Grand Cinema Digiplex

16 Decembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza

În acest an, Moş Crăciun a pregătit multe premii pentru cinefilii de la Grand Cinema Digiplex. Toţi cei care cumpără în perioada 16 decembrie 2011 - 07 ianuarie 2012 un bilet la film, teatru sau stand-up comedy la Grand Cinema Digiplex pot câştiga unul dintre cele peste 40.000 de cadouri pregătite.

Tot ce trebuie să facă este să trimită un SMS la 1761 (tarif normal în toate reţelele de telefonie mobilă) cu codul afișat pe bilet şi Moşul va trimite un mesaj cu premiul câştigat.

Cu biletul şi SMS-ul de la Moș Crăciun câştigătorii vor merge apoi la bradul împodobit să îşi ridice cadoul.

Participanţii pot câştiga ciocolată, popcorn, bere, suc, vouchere, invitații la film sau chiar marele cadou: o proiecție de film pentru ei și prietenii lor într-una dintre cele două săli Grand Studios, având parte de o experiență premium unică. În plus la Grand Cinema Digiplex poți să iei parte la aventurile personajelor din “Happy Feet 2” și să te întâlnești cu pinguinii simpatici.
Îndrăgitele mascote vor fi prezente în Băneasa Shopping City pe 21 şi 22 decembrie. O altă surpriză cinematografică este pregătită pentru 16 decembrie de la ora 00:01, când o să te aventurezi alături de Tom Cruise în seria 4 a filmului “Misiune: Imposibilă” și o să primești re-fill la popcorn și Pepsi.

 De sărbători Grand Cinema Digiplex are program normal şi îi aşteaptă pe toţi    iubitorii de film.
Pentru mai multe detalii şi pentru programul Grand Cinema Digiplex, accesaţi www.grandcinemadigiplex.ro.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod