Care sunt vedetele Forever Young

16 Decembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Care sunt vedetele Forever Young
Seara de miercuri, 14 decembrie, a reunit in cadrul Galei Premiilor Forever Young vedete precum Ellie White, Mirela Stelea, Livia Taloi, dar si critici in estetica si wellness, pentru a celebra frumusetea, stilul si eleganta femeilor, indiferent de trecerea anilor. Gala a fost organizata cu ocazia inaugurarii Mika Med Medical Spa.

Portile spa-ului medical s-au deschis pentru prima data in intampinarea invitatilor de pe covorul rosu, cu sampanie, muzica buna si o atmosfera relaxanta, gazda serii fiind prezentatorul Adi Nartea.

Mihaela Radulescu, Stela Popescu, Ellie White, Angela Similea, Mirela Stelea, Livia Taloi si Teodora Stanciu au fost vedetele premiate pentru frumusetea, vitalitatea si eleganta de care au dat dovada de-a lungul anilor, fiind numite totodata si ambasadoarele Mika Med Medical Spa.

Fondatoarea Mika Med, dr.
Artemisia Nicolau-Gorea, a impartasit motivul crearii primei gale de acest gen din Romania: “Pentru ca Mika Med este locul unde sanatatea si frumusetea se intalnesc, am considerat ca trebui sa onoram acele femei deosebite care au reusit sa se mentina frumoase, indiferent de trecerea timpului, si care au abordat un stil de viata sanatos tocmai pentru a face acest lucru posibil. Astfel a luat nastere Gala Premiilor Forever Young, eveniment care isi doreste sa celebreze femeile al caror motto este cu siguranta <frumusetea deriva din sanatate>.”

Premiata la Gala Premiilor Forever Young, Mihaela Radulescu a transmis urmatorul mesaj: ”E magulitor acest premiu, mai ales partea despre frumusete.
Cum asta se duce repede, promit sa nu-mi pierd niciodata vitalitatea si eleganta pentru care m-ati premiat deopotriva si sa le arat in orice imprejurare, in speranta ca cineva va remarca adevarata frumusete a unei femei, la orice varsta. Va multumesc si va zambesc cu sufletul plin de ganduri bune.”

Prima luna Mika Med Medical Spa, care coincide si cu luna cadourilor, aduce tuturor doamnelor si domnisoarelor ce ii vor calca pragul oferte speciale. Pentru mai multe detalii, accesati site-ul www.mikamed.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod