Monica Davidescu vrea ca Pro TV să plătească pentru accidentul de la "Dansez pentru tine"

Marţi are loc primul termen al procesului pe care actriţa în vârstă de 42 de ani l-a deschis împotriva postului de televiziune, căruia îi impută cheltuielile pe care ea le-a făcut pentru tratamentele şi intervenţiile medicale suferite la ambele picioare.

În urmă cu doi ani, în timp ce actrița în vârstă de 42 de ani repeta dansul în ploaie alături de partenerul ei, George Boghian, cu doar o zi înainte de începerea celui de-al 13-lea sezon al show-ului, băiatul a alunecat şi a căzut peste ea, rănind-o la picioare. Piciorul drept a fost mai grav afectat, Monica Davidescu suportând o operație.

De atunci, ea are dureri de genunchi la fiecare nor apărut pe cer, iar actrița continuă exercițiile de recuperare. "Ştiu când plouă, am dureri, nu pot să stau în genunchi sau pe tocuri foarte mult. E ceva normal pentru mine, de dureri n-o să mai scap, ele sunt permanente", explica actriţa pentru ziarul Click!.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod