Moartea actritei Natasha Richardson, cauzata de un hematom cerebral

20 Martie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Moartea actritei Natasha Richardson, cauzata de un hematom cerebral

Actrita britanica Natasha Richardson, in varsta de 45 de ani, a murit din cauza unui hematom cerebral, aparut in urma unui traumatism cranian, noteaza E!online. Raportul autopsiei efectuate de Institutul de Medicina Legala din New York, dat publicitatii astazi, arata faptul ca moartea a fost accidentala si a survenit in urma unui "hematom cerebral cauzat de un traumatism cranian".

Luni, 16 martie, in Montreal, Canada, vedeta a cazut pe partie, in timpul unei lectii de schi. Initial, actrita a precizat ca se simte bine si nu are rani vizibile.
Mai tarziu, a fost transportata de urgenta la spital
, dupa ce Richardson s-a plans ca se simte tot mai rau.

Starea de sanatate a vedetei s-a deteriorat rapid, iar marti, 17 martie, Natasha Richardson a fost transportata la un centru medical din New York. Speculatiile din presa indicau faptul ca vedeta s-ar afla in moarte clinica.

Miercuri, 18 martie, sotul vedetei, Liam Neeson, si mama acesteia, Vanessa Redgrave, au luat dificila decizie de a opri aparatele care o sustineau in viata in mod artificial, iar Richardson a decedat cateva ore mai tarziu.

Joi seara, 19 martie, teatrele de pe Broadway au adus un ultim omagiu vedetei - la ora locala 20.00, luminile s-au stins timp de un minut, in memoria actritei de teatru si cinema Natasha Richardson.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod