Lindsay Lohan le cere ajutor fratilor Baldwin

20 Martie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Lindsay Lohan le cere ajutor fratilor Baldwin

Actrita si cantareata Lindsay Lohan, in varsta de 22 de ani, le-a cerut ajutor fratilor Stephen si Daniel Baldwin - vedeta are nevoie de sprijin pentru a nu se apuca din nou de baut, informeaza site-ul FemaleFirst.

Lohan isi doreste foarte mult sa renunte la stilul de viata rebel si la consumul de alcool, insa lupta este mai grea decat si-a imaginat. Astfel, pentru a putea face fata, si-a impus sa petreaca mai mult timp intr-un "mediu terapeutic", iar compania celor doi frati actori este cea de care are nevoie in acest moment.

O sursa a declarat pentru Fox News: "Lindsay merge la munca, la intalniri si face toate lucrurile normale, dar vrea sa elimine influentele negative din viata ei.".

Daniel Baldwin lupta impotriva dependentei de cocaina inca din anul 1989 si a fost nevoit sa urmeze mai multe programe de dezintoxicare. Starul este dispus sa o ajute pe actrita sa isi puna viata in ordine.

Baldwin a declarat: "Lindsay se descurca excelent, iar faptul ca nu mai bea este cel mai important lucru pentru ea. Isi ia toate masurile de precautie necesare pentru a-si pastra o stare de sanatate cat mai buna.".

Un purtator de cuvant al lui Lohan a precizat ca, in prezent, vedeta nu este internata intr-un centru de dezalcoolizare, iar tatal solistei, Michael Lohan, a mentionat: "Lindsay va dezvalui unde sta acum si ce face in momentul in care se va simti pregatita sa spuna acest lucru.".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod