Mirela Stelea, transformare de look

Mirela Stelea se pregătește intens pentru lansarea unei noi colecții vestimentare, cu puternice influențe romantice retro, iar, în concordanță cu noua direcție stilistică a vestimentațiilor sale, a recurs la o transformare de look de senzație.

Designerul vestimentar a ales să poarte, pentru un eveniment special, bucle în stilul anilor ’20. Astfel, s-a lăsat pe mâinile specialiștilor și s-a transformat, în doar 60 de minute, într-un personaj din celebrele filme ale perioadei interbelice.

“A fost pentru prima dată când am ales aceest tip de coafură. În mod normal, prefer să îmi las părul cât mai lejer, cât mai simplu, fără a-l încărca prea mult. Sunt, însă, ocazii când este nevoie de o atenție deosebită asupra stilului coafurii, cum a fost cazul evenimentului la care am participat.

Am ales o coafură în valuri, așa cum se purta în anii ’20. M-a avantajat faptul că am părul lung și a putut fi prins în agrafe la bază. Pentru acest tip de coafură, am ales un ruj de culoare aprinsă și un machiaj adecvat perioadei respective”, declară Mirela Stelea.



Designerul mărturisește că este fascinată de perioada interbelică.

“Acest tip de coafură emană graţie şi feminitate. Mi-ar fi plăcut să trăiesc în urmă cu 100 de ani, în acea perioadă etalon de eleganță la absolut, într-o epocă în care bărbaţii erau manierați, iar la petreceri se dansa Charleston şi Swing”, declară Mirela Stelea.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod