Mirela Stelea s-a relaxat în Creta urmând terapia cu lumini

31 Iulie 2012
Facebook Twitter Comenteaza
Mirela Stelea s-a relaxat în Creta urmând terapia cu lumini
Mirela Stelea şi-a rezervat o săptămână pentru o mult-aşteptată vacanţă în care s-a relaxat şi şi-a încărcat bateriile, după o jumătate de an de activitate intensă în sfera modei.

Designerul a petrecut şapte zile în nord-estul Cretei, într-un resort exclusivist, Daios Cove, situat lângă cea mai frumoasă lagună de pe insula grecească.

Mirela a petrecut vacanţa alături de o prietenă apropiată, sotul ei, Bogdan Stelea, fiind plecat în cantonament în acea perioadă. În Creta, Mirela s-a relaxat la plajă, dimineaţa şi după-amiaza, după ora 16.00, folosind creme cu factor de protecţie ridicat.

O dată la două zile a mers la sală, în complexul din incinta hotelului şi aproape zilnic a urmat tratamente de spa. A optat pentru masaje efectuate în jacuzzi sub terapia cu lumini. Mai exact, în timp ce se efectua masajul, culoarea apei se modifica, într-o succesiune menită să relaxeze.

Pe tot parcursul sejurului, Mirela Stelea s-a delectat cu preparatele culinare tradiţionale greceşti, din care nu au lipsit peştele, fructele de mare, salatele şi vinul alb cretan. În plus, în fiecare dimineaţă a băut, la fel cum procedează şi acasă, cafea la ibric, după o reţetă grecească.

Mirela a vizitat obiectivele turistice din Heraklion şi Agios Nikolaos, unde a admirat şi buticurile cu haine şi bijuterii, cumpărând multe inele, brăţări şi lănţişoare realizate în stil grecesc.

După Grecia, Mirela Stelea va începe pregătirile pentru noua colecţie vestimentară pe care o va lansa în toamnă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod