Amna a ajuns la salina din cauza aerului conditionat

31 Iulie 2012
Facebook Twitter Comenteaza
Amna a ajuns la salina din cauza aerului conditionat
Amna, interpreta hitului “Tell Me Why”, a fost diagnosticata in urma cu doua saptamani ca suferind de laringita acuta, artista fiind nevoita astfel sa-si anuleze toate concertele din luna iulie.

Aerul conditionat i-a provocat o inflamare serioasa a corzilor vocale, astfel ca Amna a fost nevoita sa apeleze la sfaturile un medic specialist, care i-a recomandat repaos vocal vreme de doua saptamani si un tratament special cu aerosoli.

Pe de o parte este si vina mea pentru ca imediat ce am ragusit nu am luat medicamente si nici nu am mers la medic.
Am lasat boala sa se agraveze si am ajuns la o clinica cand deja corzile vocale erau inflamate. Am urmat un tratament special cu aerosoli la salin de la Slanic Prahova, iar cateva zile nu am avut voie sa vorbesc
”, declara Amna.

Cu toate ca are mare grija de vocea ei si nu bea niciodata apa rece, cantareata recunoaste ca aerul conditionat i-a venit de hac.

M-am imbolnavit in drum spre concerte, iar la ce canicula a fost aerul conditionat a fost singura solutie. Acum ma simt mai bine, iar doctorul mi-a dat permisiunea de a relua concertele”, declara Amna.

Prima aparitie publica a cantaretei va fi vineri seara, la premiile Romanian Top Hits de la Bacau, acolo unde Amna pregateste un show inedit alaturi de un invitat special.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod