Mircea Badea şi Oreste şi-au spus adio

După ce realizatorul emisiunii "În gura presei" și-a exprimat pe pagina personală de Facebook nemulțumirea față de gândirea prietenului său vechi, Oreste, acesta din urmă s-a hotărât să îi întoarcă "favorul".
"Azi, un prieten cu care am trăit o viață a ales să se sinucidă din lumea mea, bășindu-se cu stropi. A făcut-o emanând niște blestemații și niște ticăloșii cu duhoare pestilențială care m-a doborât. O să mă ridic. Nici delirul mistic inept, de tip prostovan, tip Becali, nici eventualele inspirații de sorginte dacică nu pot justifică monstruozitatea destului imund. Așadar, oricât mă voi mai tăvăli în chinuri, dacă ai ales să te sinucizi înjunghiindu-mă, pentru mine ești mort.
Nu voi ține slujbă. Nici doliu!"
, a scris Mircea Badea pe pagina sa de Facebook.
 
Cei doi oameni de televiziune, prieteni foarte vechi, s-au certat pe tema controversată a proiectului de la Roșia Montană. Mircea Badea a explicat în emisiunea sa că acest subiect nu-l pasionează și i-a ironizat pe activiștii care se opun deschiderii exploatării. Oreste, în schimb, s-a declarat un adversar decis al proiectului și a fost deranjat de atitudinea lui Mircea Badea. Conflictul dintre cei doi a escaladat spectaculos pe internet.
 
După ce Badea  a anunțat că renunță fără regrete la amiciția lor, Oreste a scris și el un mesaj de "adio", relatează ziarul Ring: "Îmi iubesc prietenii și o voi face toată viața, dar când se întorc împotriva țării și a neamului, din care și ei fac parte, atunci, cu cea mai mare tristețe în suflet, mă întorc și eu cu fața de la ei."
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Septembrie 2013
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 17 Sep 2013, 09:43
    pt cititori

    Dragi cititori,treziti-va ! Eu zic ca nu prietenia lor trb sa ne preocupe,pt ca este ceva f personal (chiar daca am fost si noi martori la evolutia si sf ei ) E vorba despre un asemenea vocabular abject folosit de Badea PUBLIC,atentie! Pai oare cum vorbeste el in intimitatea lui,cu prietena,cu amici...Se pare ca intr-adevar atentia ce I s-a acordat l-a dus la un mare deranj mintal...

    5
    1

  • Tebulescu pe 16 Sep 2013, 03:41
    LABAdea e terminat....

    Distrusu' ala de LABAdea e din ce in ce mai terminat. Banii si faima l-au adus in pragul unui fel de nebunie. Omu' e plecar rau de tot.

    8
    1

  • nea´cumsecade pe 15 Sep 2013, 16:37
    prietenie

    Nici neamul romanesc , nici patria, nici tot aurul din lume nu valoreaza cat un prieten adevarat... mai ales la vreme de nevoie. Sunt inca tineri, daca au fost intradevar PRIETENI, vor regreta, se vor impaca. Si nu o vor face de maniera in care au intrerupt temporar aceasta relatie de prietenie. Oreste stie bine:¨Nu parasi un prieten vechi, caci cel nou nu este asemenea lui. Prieten nou, vin nou; lasa-l sa se invecheasca si-l bea cu placere¨ (Intelepciunea lui Iisus Sirah, 9; 10).

    4
    3

  • Lagasa pe 14 Sep 2013, 16:58
    Foarte rau...

    Nu imi pare bine cand doi prieteni atat de vechi se despart... Nu sunt fanul nici unuia, dar sa renunti la o prietenie atat de urat, nu mi se pare ok. Cred ca in ciuda diferentelor de opinie, ar fi trebuit sa isi inghita furia sau sa si-o reverse in particular... Sa astepte ca situatia care le-a generat atitudini atat de opuse (Rosia Montana cred) sa se consume si apoi... sa-si discute "la rece" argumentele, daca mai considerau ca au ceva de discutat. Macar s-ar fi indepartat unul de altul civilizat. Prieteniile se cladesc greu, iar atunci cand o prietenie veche sta sa se rupa, macar atat merita: sa se rupa civilizat, nu "cu stropi"... M-a mirat un pic atitudinea asta ca de "femeie tradata" a lui Mircea. Cat despre Oreste, chestia cu "tradarea" de tara si restul discursului mi s-au parut un pic cam exagerate... Ma rog, poate nu au fost totusi prieteni chiar atat de buni... Sau poate nu este deloc usor sa fii in pielea unuia dintre doi prieteni care ajung sa-si faca opozitie... Imi pare rau... pentru prietenia dintre ei...

    3
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod