Mircea Badea: „Revenirea lui Bendeac în trust e dureroasă. Mă doare-n cot“

Revenirea lui Bendeac la Antena 1 nu este pe placul lui Mircea Badea


În luna mai, instanța a stabilit că fostul realizator al emisiunii "În puii mei" trebuie să plătească Antena Group despăgubiri de 3.000 de euro. Bendeac a fost acționat în judecată în octombrie 2014 pentru "încălcarea în mod repetat a clauzelor contractuale", după ce el a decis, în octombrie 2013, să renunţe la emisiunea "iComedy".
Antena 1 a considerat atunci că a încălcat astfel contractul pe care îl avea cu postul de televiziune.



Bendeac a acuzat atunci faptul că i s-a interzis să îl aducă în emisiune, ca invitat, pe Radu Banciu, dar și o parodie în care Mircea Badea se duela cu Radu Banciu. Actorul a spus că nu avea voie să critice programele postului Antena 3 și că avea și o listă de nume (pe care nu a făcut-o publică) pe care nu o putea aborda în emisiune.

Vara trecută, Mihai Bendeac a fost în discuții cu Pro TV pentru un rol de jurat în cadrul show-ului "Românii au talent". Discuțiile au picat, potrivit lui Bendeac, după ce Antena 1 ar fi avertizat Pro TV prin câteva notificări.

"La Prima TV, am primit notificarea chiar în ziua în care eu trebuia să intru pe post.
Cu sume, cu despăgubiri de milioane. L-am întrebat și pe Cristi Burci, s-a consultat cu avocații și a decis să intre. Pro TV, fiind parte a unei companii internaționale, este mai precaut, mai ales că vorbim de un show internațional. Nu riscă să ajungă în situația să nu difuzeze emisiunea”
, a declarat Mihai Bendeac într-un interviu pentru paginademedia.ro, acordat la începutul lunii august 2014.

 

Foto: Mediafax

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • MARIA pe 7 Sep 2015, 11:31
    MIHAI BENDEAC

    in sfarsit.....mai apari si tu.....succes

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod