Mircea Badea, luat peste picior de fostele lui colege de la Pro TV

Mircea Badea, pe vremea când prezenta emisiunea "Alege ASIA", la Pro TV

 


Ieri, după ce au văzut emisiunea în care aceasta relata versiunea lui, Doina Gradea şi o prietenă, Roxana Priceputu, cu care Badea a lucrat în Pro TV, s-au amuzat pe seama realizatorului TV, dezvăluind mai multe lucruri neştiute despre el. Dialogul, purtat de cele două pe Facebook, a fost trimis de un cititor pe adresa redacţiei site-ului wowbiz.ro.

Roxana Priceputu: "Tu ai pretenţii la el?! Gândeşte-te că eu am făcut ALEGE ASIA cu Mona.

Am stat 24/24 cu el... N-am să-l uit când i s-a adus un supercostum de firmă cu eforturi în momentul ăla (nu mai ştiu exact firma, dar era fitză), iar el ne-a trimis la APACA să-i luăm altul. Că de-acolo îi luase mămitzica lui un costum "de n-a văzut Parisu'". În toată perioada aia, în 5 luni cât am stat cu el, n-a reuşit să înveţe să citească un desfăşurător tehnic şi să reţină pe unde să intre în scenă... Ăsta e omul: la măsuţă şi cu gură mare! (...) Da' avea pretenţii mari din toate punctele de vedere...
Însă ce să faci, soarta n-a vrut... Lumea rea nene..."

Doina Grădea: "hahahahaaaa. cunoaştem. şi când a fost pus să se tundă şi să îşi facă altfel freza :))))))".

Roxana Priceputu, prietena Doinei Grădea, a fost şi ea o figură importantă în trustul Pro, unde a lucrat timp de 15 ani la diverse proiecte. În CV-ul ei apare informaţia că ar lucra acum în Antena 1, ca producător, unde a venit în 2012, deci în acelaşi trust cu Mircea Badea, notează wowbiz.ro.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • M pe 11 Sep 2015, 11:47
    Mircea Badea, luat peste picior de fostele lui colege de la Pro TV

    Mda..si unde este "luatul peste picior"? ''Doamnele" cu pricina vor sa fie bagate in seama si "deapana" amintiri de cat de "grozave" erau dumnealor..atat de grozave de nu le cunoaste nimeni..nu ca Badea ar fi vreun grozav..

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod