Mircea Badea, luat peste picior de fostele lui colege de la Pro TV

Doina Gradea, fosta asistentă a lui Adrian Sârbu, şi o prietenă s-au amuzat copios pe Facebook, amintindu-şi cum se făcea de râs realizatorul TV pe vremea când prezenta emisiunea "Alege ASIA".

Dezvăluirile Doinei Gradea despre perioada în care a fost asistenta lui Adrian Sârbu continuă să provoace reacţii în media. După ce a relatat momentul în care, cu mulţi ani în urmă, Mircea Badea şi Teo i-au cerut o audienţă boss-ului Pro TV iar acesta a refuzat să-i primească, rralizatorul de la Antena 3 a negat că Sârbu i-a respins.

"Noi doi, Teo și cu mine, eram la Tele 7 abc și muream de foame, la propriu. În sensul că uneori nu aveam ce mânca. Eu îi mai aduceam lui Teo, de acasă, sendvișuri cu cartofi.

Aduceam să nu murim de foame, că aveam trei ore pe zi, în direct. Și eu eram sărac, dar mai aveam mamă, bunică, aduceam cartofi fierți, băgați între felii de pâine. Ajunseserăm bolnavi de nervi. Eram foarte obosiți, foarte subnutriți și râdeam din orice. La un moment dat am zis că nu mai putem trăi așa. Teo, înainte de Tele 7, fusese la Pro FM. Lucrase la Pro FM cu domnul Sârbu Adrian. Deci se știau. O știa și pe doamna Gradea. Ea a zis “nu ne angajează nici dracu’.
Hai să încercăm să ne angajăm la Sârbu”
, a povestit Badea în emisiunea "În gura presei".

"Pro TV abia începuse. Noi aveam niște ani de emisiuni la Tele 7abc când s-a inventat Pro TV-ul. Hai să vorbim cu Sârbu deși, zice, eu știu că el a suferit când am plecat eu de la Pro FM, el mă aprecia mult pe mine, eu l-am iubit pe el mult, s-ar putea să aibă așa un resentiment", a continuat el.

"Am fost, într-adevăr, țin minte și acum. Era pe undeva pe la Iancului, dar nu în blocul Pro TV.

Eu nu mai vorbisem niciodată cu el. Ea îl știa, lucrase cu el la Pro FM. Când am intrat acolo, a venit doamna Gradea, s-a uitat la Teo și a întrebat-o: Ce vrei? Și ea a zis: suntem doi. Corect e “ce vrem”. M-a vârât în ecuație cu forța. “Și el”. Pe scurt, nu ne-a primit ăla. Exact cum v-am mai spus, bancul meu preferat: în vizită la bunicul meu – compunere, temă în vizită la bunicul meu – bunicul nu era acasă. Am fost la Sârbu Adrian, nu ne-a primit", a mai povestit el. 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • M pe 11 Sep 2015, 11:47
    Mircea Badea, luat peste picior de fostele lui colege de la Pro TV

    Mda..si unde este "luatul peste picior"? ''Doamnele" cu pricina vor sa fie bagate in seama si "deapana" amintiri de cat de "grozave" erau dumnealor..atat de grozave de nu le cunoaste nimeni..nu ca Badea ar fi vreun grozav..

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod