Mircea Badea a anunţat că este bolnav şi că ar putea renunţa la emisiuni

Mircea Badea a anunţat miercuri seară că are probleme de sănătate care îl vor împiedica, pe viitor, să se ocupe de emisiunile sale.
"Din 1994 fac emisiuni în direct, zilnice. Deci sunt 21 de ani de când fac emisiuni în direct în fiecare zi şi 21 de ani nu am fost bolnav niciodată. Bolnav în sensul imobilizant să fiu, să zic: Băi, gata, sunt bolnav şi nu mă duc la serviciu. Niciodată", a spus Mircea Badea.

Cu toate acestea, Mircea Badea a anunţat miercuri seară că acum s-a îmbolnăvit şi este posibil ca, în viitor, să lipsească de la emisiune, potrivit realitatea.net.

"Nu se întâmplă nimic dramatic.
Nu e nimic transmisibil, să nu fie lumea îngrijorată. Are legătură cu sistemul digestiv. Dar, la un moment dat, s-ar putea să trebuiască să mă ocup de treaba asta ceva mai aplicat. În sensul de analize şi de eventuale intervenţii. Aşa că o vreme s-ar putea să lipsesc. Dacă se va întâmpla brusc, să ştie lumea că sunt bolnav!
", a spus Mircea Badea.

Întrebat de Mihai Gâdea dacă îşi va pune "stomacul în gips", Mircea Badea a răspuns: "Nu, sistemul digestiv este mai complex, nu e doar stomacul, de care am grijă bând zilnic litri de ciuco.
Nu e nimic dramatic, dar ceva e
", a mai spus Mircea Badea la televiziunea Antena 3.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod